Home Pályázat

Pályázat

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:

SK8 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

PROJEKT CÍME:

Korszerű technológiafejlesztés az SK8 Kft-nél

SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:

13 696 778 Ft

TÁMOGATÁS MÉRTÉKE:

70,00 %

PROJEKT TARTALMA:

A Covid járvány jelentős negatív hatással volt az ágazatra, és a vásárlási szokások és igények is nagyrészt változtak. Célunk a vállalkozásunk fejlesztése olyan módon, hogy a nemzetközi versenyben is megfelelő erőforrásokkal, nyereségesen és fejlődőképesen tudjunk működni, tovább növeljük export tevékenységünket, valamint a digitális jelenlétünk és ismertségünk és növekedjen.

Így célunk egy olyan technológiai fejlesztő beruházás megvalósítása és a virtuális jelenlét erősítése, amely működésünket és munkahelymegtartó, valamint jövedelemtermelő képességünket erősíti.

Elsődleges célunk a digitalizáció növelése, amely egyrészt egy legújabb technológiával fejlesztett webshop, egy 3D-s megjelenítő technológia, valamint a jelenleg papír alapon található szabásminták digitalizációja. A fejlesztéssel olyan virtuális teret kívánunk biztosítani, melyben a vevők is alakíthatják márkánk termékeit, intenzívebb vásárlási élményt nyújtva.

A pályázati összeg egy részét új célgépek vásárlására fordítjuk, melyek az alapanyagok gyorsabb szakszerűbb megmunkálásában a megrendelt termékek személyre szabásában játszanának nagy szerepet. A beszerzésre kerülő varró-hímzőgép, lézervágó gép, vasalóprés hozzájárul termelékenységünk növeléséhez, a gyors és pontos megmunkálás növeli a hatékonyságunkat, valamint a vevők igényeinek magasabb szintű kiszolgálását, így versenyképességünk is javul.

Célunk, hogy magunkat az értékteremtő divatmárkák közé sorolhassuk. Az eldobható divat helyett részben a használt, majd újrahasznosítási eljárás során készített anyagokból gyártsunk termékeket, a fenntarthatóság jegyében, nagyon széles termékpalettán (fürdőruhától bőr táskáig).

Az újrahasznosított anyagok felhasználásával egyformán fontos a kimagasló minőség és tartósság, ezen felül a termékek személyre szabott, egyedivé tétele is fontos szempont. Terveink között szerepel egy webshop kifejlesztése, melyről a B2B partnerek 3 dimenziós látványtervek segítségével könnyebben tudják megrendelni formaruháikat, egyenruháikat.

A hazai mellett osztrák és német piacra szállítunk, a projekttel export piacunk ellátását is hatékonyabban tudjuk majd végezni.

PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA:

2021.12.31.

PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA:

GINOP-1.2.14-20-2021-00205